Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 8 de octubre de 2014





PARTITS DE FUTBOL…AMB BOTONS!
Dissabte, a les 17.30 h, els amics de la botiga Bateau Lune (Plaça Virreina, 7) conviden a tots els nens i nenes (a partir de 6 anys) a un divertit partit de futbol…amb botons!! I els pares també esteu convidats…

FESTA MAJOR ALS BARRI D’HOSTAFRANCS I A SARRIÀ
Fins diumenge els barris d’Hostafrancs i Sarrià estaran de festa. S’hi celebra la seva festa major. A Hostafrancs trobareu una Fira medieval, espectacles de màgia, mercats d’andròmines, festival infantil…tot el seu programa clicant aquí. . I a Sarrià aquest cap de setmana hi haurà des d’una trobada d’animals de companyia fins a una baixada de carros. 

A LES BIBLIOTEQUES TROBEM DE TOT!
Recordeu sempre de mirar què fan a la biblioteca del barri. De ben segur us trobareu una sorpresa. Un conta-contes, un espectacle de titelles, un taller…A la ciutat de Barcelona teniu un grapat podeu consultar clicant aquí   A Badalona  podeu veure totes les activitats a la seva web Badabiblios  . Aquest mes d’octubre per totes les biblioteques de Badalona hi trobareu sessions de curtmetratges animats corresponents a edicions passades del Festival Filmets. I aquest dissabte a la biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré hi ha sessió de cinema infantil: projecten la divertida pel.lícula “Rango”.

LA SETMANA MUNDIAL DE L’ESPAI
Amb motiu de la Setmana Mundial de l’Espai a Cosmocaixa podeu trobar un parell d’activitats familiars relacionades amb el tema: el seu  planetari 3D i  l’espectacle familiar “Un viaje interplanetario”. Preu entrada: 4 euros, fins a 16 anys de franc.

FESTA DE LA TARDOR AL FRONT MARÍTIM (BADALONA)
Diumenge al matí s’hi celebra la Festa deTardor al barri de La Mora (Front Marítim de Badalona). Hi haurà inflables i diferents tallers per a la canalla. Lloc: Carrer Mare Nostrum amb Carrer Mar d’Alborà

GRAN FESTA AL PARC DEL MONTNEGRE I EL CORREDOR
Diumenge, de 10.30 a 14.00 h, al Santuari del Corredor (Dosrius) podeu gaudir d’una altra edició de la gran festa “Viu el parc”. Hi haurà tallers de natura, tallers de circ, jocs i espectacle final. I tot dintre d’un escenari fantàstic: un parc natural. Nosaltres hem anat altres anys i us ho recomano moltíssim. 

FESTIVAL DE TITELLES A VILASSAR DE MAR
Des de divendres fins diumenges les titelles ompliran els carrers de Vilassar de Mar gràcies al seu Festival de Titelles. Tots els espectacles a l’aire lliure seràn gratuïts i la resta tindran el preu de 6 euros per als adults i 2 euros per als infants. 

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hola!

Només una coseta: el mercat medieval d'Hostafrancs va ser el cap de setmana passat, si hi voleu anar de festa major mireu el programa, que no quedava gaire cosa… Una altra opció és la festa major de les Corts, que també s'acaba diumenge.

I aprofito per donar-vos les gràcies per aquesta agenda, que ens ha donat idees més d'un cop.

Seguidores